Motortours.eu op Motorbeurs Utrecht

Wij staan klaar om u te ontvangen. De koffie zal dampen, de koekjes zullen wederom gebakken zijn.

In Hal 9, stand E001 zal je niet ongemerkt voorbij kunnen lopen.

 

Beurskorting: Naar jaarlijkse gewoonte passen wij voor u een beurskorting van 5% toe voor allen die ter plaatse hun motorreis komen reserveren.

 

Ook onze begeleiders van de groepsreizen zijn massaal aanwezig om u te woord te staan. Niemand kent de streek beter dan zij. Wie mag u naast ondergetekende op de stand verwachten?

 

DO    18-02 : Dirk & Annet Bouman en Pieter & Lilian Hermsen

VRIJ 19-02 : Hennie Coopman, Carin & Peter Bader en Jan Meijering

ZAT  20-02 : Jan Meijering, Gert-Jan Dewild

ZON 20-02 : Jan & Coby Stolk, Robert & Ariane Mazer en Alfred Fietje

 

Ook onze partner Motorcursusen.nl zal de volledige beurs aanwezig zijn op de stand van Motortours.eu en MRO Reizen. Nikkie en Stephan komen met plezier de bergvaardigheidstraining toelichten alsook hun aanbod van hun All Road programma.

 

Zomer 2017:

 

We zien dat de meeste motorrijders nog twijfelen om hun eerste kortbij motortrip in april aan te vangen. Wordt het al lente of krijgen we nog een late winter? Enkele echte die-hards vertrekken reeds einde maart. Op de groepsreizen van april hebben we nog enkele kamers vrij. Waar zitten die durvers?

 

Anders vergaat het in mei. Met de verschillende verlengde weekends zitten sommige hotels al nokvol. Dus vroeg reserveren was hier de boodschap. Eifel, Saarland Moezel zit reeds nokvol voor deze vakantieperiodes.

 

In het hoogseizoen zien wij vooral de reizen naar Denemarken, Slovenië, Andorra en de Costa Verde hoge ogen scoren. Ver weg blijkt opnieuw de boodschap voor 2017.

 

Veel plezier met ons aanbod zomer 2017. Neem de gids ter hand, nestel u gezellig in uw zetel, neem er een glaasje wijn bij en droom weg. Vergeet bij het wakkerkomen niet bij ons uw reservering te maken  J

 

 

Een warme motorgroet en ja….wij rijden Motortours.eu

 

Karl

Motortours.eu & MRO Reizen

 

Foto: Motortours.eu

Facebook comments