Shoei Personal Fitting System nu bij Bruggeman Motoren!

Shoei organiseert het gepatenteerde Personal Fitting System bij Bruggeman Motoren! Op 17 maart, 8 april, 21 april en 19 mei komt er een specialist van Shoei om de perfecte helm aan te meten. Het PFS is een systeem dat draait om de personalisatie van uw helm, zodat deze perfect aansluit op uw hoofd. Zij zorgen ervoor dat de personalisatie volgens hoge standaard gebeurt en dat u en uw helm gedurende het gehele proces de beste behandeling krijgt.

 

De personalisatie zal bestaan uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna een specialist van Shoei de helm passend maakt op uw hoofd door aanpassingen te maken aan de binnenvoering. Ook krijgt u van de meetresultaten een uitdraai mee, zodat u deze gegevens kunt bewaren.

 

Voordelen Personal Fitting Systeem

  • Optimaal draag- en rijcomfort
  • Bevordering van de duurzaamheid, de helm vertoond minder beweging door de exacte pasvorm en blijft daardoor beter in model.

De Shoei Personal Fitting System wordt gratis toegepast bij aanschaf van een Shoei helm op Shoei actiedagen bij Bruggeman Motoren. Heeft u eerder al een helm aangeschaft bij Bruggeman Motoren? Op vertoning van het aankoopbewijs worden de aanmeting en aanpassing van uw Shoei helm gratis uitgevoerd.  

Heeft u uw Shoei helm niet bij Bruggeman Motoren gekocht maar wilt u wel gebruik maken van deze service dan wordt er € 70,-  in rekening gebracht.

 

Op zaterdag 17 maar, 8 april, 21 april en 19 mei bent u, op afspraak, welkom om uw eigen Shoei helm op maat te krijgen. De service neemt ongeveer een halfuur in beslag per persoon.

 

Heeft u interesse in deze unieke service? Schrijf u dan nu in voor deze Personal Fitting Day met Shoei door middel van onderstaand inschrijfformulier. Geef in het opmerkingen veld uw voorkeurstijd en dag door zodat we hier rekening mee kunnen houden met de dagindeling. We nemen na inschrijving contact met u op voor een definitieve afspraak. Wees er snel bij want vol=vol!

 

Meer informatie over deze actie is te verkrijgen op 0252-686226 of via kleding@bruggeman-motoren.nl.

 

Bron: persbericht Bruggeman Motoren

 

 

 

Facebook comments